måndag

Nu är vi hemma igen efter en helg i Ö-vik.
Började lördagen med en La:5 som slutade med en 3dje placering, fortsatte sedan med en msvb:4 som för första gången på tävlingsbana såg riktigt enkelt ut, energiskt och harmoniskt ekipage med några missar. Fick dock en mycket märklig bedömning i denna klass... Och bedömningen fortsätta väldigt konstigt i en msva:1 som vi satt vid sidan och tittade på också. Där satt vi och funderade om vi ens kan något alls om den här sporten, dock fick vi medhåll om att bedömning var en aning märklig..
Söndagen började med att Pia fick ett samtal att min häst var lös.. Det absolut roligaste att höra när man är en bit hemmifrån... Dagen började med en La:6 som slutade på ca 64% och en 4de placering. Debut i Msvb:5 som innehåller ca 8 byten, inga orena byten och en godkänd serie. Inte dåligt! Dessutom hade en av domarna nästan 62% (vilket hade betytt ett godkänt kval) om det varit utan felridning men sånt händer. Slutade totalt på övre 58%. (3 domare) Kanon!!
En riktig trevlig helg bortsett från vissa händelser vi gärna hade sluppit. Men husvagn och hästen några meter ifrån den, trevligt sällskap och fina ritter är aldrig fel!

När vi kom hem kom den glada överaskningen att lille Almond hade fått en fästing. Riktigt ÄCKLIGT! Mamma fick komma hit och nu är den borta, tack och lov..

Min käre häst var på rymmen i morse igen, dock låg han utanför hagen i slänten och sov. Lilleman.... det går inte att bli arg på honom..

Idag har jag sovit mest, älskling är sjuk idag så han stannade hemma. Skönt att slippa vara ensam, det är sjukt jobbigt ibland. Fick dessutom en obehaglig överaskning i brevlådan idag.. Två tidningar från ett parti som jag helst tar avstånd från, inte nog med det så låg det lappar där i också.... Tycker inte det är roligt alls faktiskt.

Kommentarer
Postat av: elina

okej va kul!

jo vi fick en liten "minivariant" för egentligen så brukar dom inte ha någon föräldragrupp under sommaren men det var faktiskt skönt att gå den :)

2009-08-25 @ 19:07:24
URL: http://elinamede.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0