onsdag

har precis suttit i telefon för att få en läkartid på vc för att få smärtstillande.. vilket gick över förväntan! ska dit om ca 1 timma.

BM besöket igår gick hyffsat.. Blodsockret ligger som vanligt lite för högt men det håller sig ändå inom vad som ska behandlas, skönt.. Sf måttet växer och växer vilket borde ju betyda att lillen mår bra där inne. Han ska ändå inspekteras med ul antingen i veckan eller i nästa vecka.

Idag ska jag även in till stan för samtal, ska vänta in mamma när jag är klar så hon kan åka med mig hem. trevligt! Blir troligtvis och en tripp till stallet ikväll, hästarna står numera uppe i stallet vilket är roligt då har jag något att pyssla med. Försökte snygga till A lite igår, han ser ut som en buse! Ska försöka rensa bland alla grejer, är nog en hel del som kan slängas och kanske något som kan säljas. Nu verkar även alla ponnyer vara sålda så det blir bra att bara ha hästar inne i stallet och ev. kan Pia börja leta efter en ny :) Roligt!!

Igår sålde älsk min favoritbil men det var kanske bra ändå, vi behöver inte 3 bilar. faktiskt!

tisdag

hästarna hade igår natt bestämt sig att betet inte längre dög så när kära mor åkte och skulle ta ut sin häst (som stog inne) var alla hästar uppe vid stallet. de hade själv promenerat upp. tack och lov att de valde rätt gård iallafall! :)

idag väntar bm besök kl 13 och sedan sjukgymnast 14. Fick förra veckan veta att jag hade kraftiga foglossningar både fram och bak? märkligt? nej... det drygaste är att inget jag gör hjälper, allt gör lika jävla ont.
Något som jag ångrar från hela graviditeten är att vi bara har ett fåtal magbilder. tror det är säkert 7 veckor sedan vi fotade sist.. Jätte tråkigt faktiskt.. nu känns det nästan meningslöst att fota eftersom det inte finns något att jämföra med. håll tummarna att mina värden ser bra ut idag, annars kommer jag gråta av det också....

jag tror att jag ska be mormor följa mig på affären idag, mitt psyke klarar inte av att fara själv.

söndag

okej, idag är mitt stora problem att jag knappt kan gå. ryggen värken och benen har bestämt sig att ge vika sig när jag står på dom. det gör så fruktansvärt ont att jag inte kan annat än gråta...

jag har hittat en skötväska jag funderar på att klicka hem. men vi får se om jag gör det, jag tror det :)

åter till liggläge.

Vacker


En fin våg


S*Just Catnaps Almond


han är hemma!!

I morse ringde veterinären och berättade att lilleman hade hemlängtan. Gissa vem som blev glad?! Han har fått en liten portion mat och druckit lite vatten. Dock tror jag att han försökt ta sig ut där borta för han har sår på tassarna som tydligen matte inte får titta på för då gör det visst ont.. Nu väntar vi bara på att Neo ska komma in, han lär bli överraskad :)

Idag har jag fått en tid hos en sjukgymnast, ska dit halv fem. dock tror jag inte det kommer att ge mig något alls men jag måste väl prova.

Är en aning sugen på att klicka hem lite kläder till oss alla i familjen men jag tror det får vänta lite. Jag vill ha vanliga kläder och är osäker på vilken storlek jag ska beställa till mig..
Ikväll ska vi försöka sätta upp någon hylla och en sänglampa som har legat på mitt sängbord sedan vi flyttade hit. Ska bli skönt att få upp något på väggarna iallafall. Har även några tavlor som ska upp, en tavla med tre kort på Neo från när han var liten som jag verkligen älskar! Almond ska få en likadan, måste bara hitta en liknande ram.

Idag kom även pappa hit med en våg som jag sökt efter så länge! Blev så glad, den funkar och är jätte fin!


onsdag

Lilla hjärtat, vi blir mer och mer nyfikna på hur du ser ut. Vi längtar så mycket efter att få träffa dig. Ibland funderar jag på hur du kommer att reagera på att komma ut i den här världen. Jag vet att det kommer att vara jätte läskigt för dig för det kommer att vara många männsikor som ska titta på dig och jag vill förbereda dig på att det är väldigt ljust här ute jämför med hur du har det i din mammas mage. Du får vara försiktig med att öppna ögonen så det inte gör allt för ont för dig.
Din pappa är jätte spänd över att få se dig, han pratar ofta om hur många dagar det är kvar tills du är 40 veckor. Han har fixat med din säng också så att du ska få det mysigt när du väljer att flytta ut till oss i stora världen.
Vi tror också att dina kattsyskon ser fram emot att träffa dig, iallafall Almond. Det är han som brukar ligga på dig när du blir arg. Jag förstår att du blir det eftersom det blir kanske lite trångt men han myser bara. Jag tror han och Neo kommer bli jätte glad när du kommer hem och dom får lukta på dig. Det kommer vi också att bli. Jag hoppas du väljer att vara färdigvuxen därinne snart för vi håller på längta så mycket att vi snart inte står ut längre.


Neo är fruktansvärt ledsen här hemma, går bara runt och söker efter Almond och småpratar. Har pratat med veterinären idag och förhoppningsvis kommer han hem i morgon, min lilla skrutt. Det känns så tomt utan honom i sängen på natten.. Han hade iallafall ätit lite mat idag och var på gott humör. Tack och lov!


tisdag

Har precis varit med min älskade Almond till veterinären som beslutade att han skulle läggas in under veckan för att få utredas ordentligt och få dropp, antibiotika och övervakning. Självklart gjorde det så fruktansvärt ont i mitt hjärta när jag fick fara hem utan honom. Det värsta i allt är att vår Skalman fick avsluta sitt jordeliv för drygt ett år sedan. Det var på samma klinik och i samma rum. Att nu komma dit med en katt och sedan åka därifrån utan katt gjorde jätte ont i hjärtat. Jag vet dock att han inte kommer att lämna oss pga det här och att de tar väl hand om honom. Men det är jobbigt ändå. Han är ju våran bäbis....

I morse var jag och Cecca på BVC med the girls. Trevligt att prata en stund och att få se hur det går till, snart är det vår lille som kommer att få fara dit.

Nu behöver jag "bara" vänta i ca 3,5timmar tills älskling kommer hem. Idag ska jag göra palt till middag men jag är så lat så det blir färdiglagad palt. Har tänkt länge nu att jag ska försöka skriva ner enkla recept i en bok så kanske jag får lite mer inspiration att laga mat. Tycker faktiskt det är riktigt trist att göra mat, iaf att komma på vad man ska äta..

måndag.

en tävlinghelg gjord! Började med en La:6 på ungefär 63% och en 1a placering, FEI mästerskapsprogr på ca 60%, åkte även söndag då det inte blev något kval under lördagen, ett msvb progr. på ca 61%. Ett bra resultat trots några missar. Jag är så stolt! det blir bara bättre och bättre det hära, nu är det inte långt kvar för att starta högre klasser, dock är inte nästa tävling förrän i Umeå i slutet av oktober. trist...

på lördag var vi hos min kusin som fyllde 18år. Det bjöds på buffé med massa olika frukter. Trevligt att träffa släkten, inte så ofta man gör det faktiskt...

fixade även lite mer bete i sommarhagen igår, glada hästar. men jag var helt totalt slut efteråt. Hade så ont i ryggen och benen igår kväll, det gjorde så ont så jag trodde jag skulle spy flera gånger. hade ju dessutom bestämt att vi skulle se "Flickan som lekte med elden" eftersom den gick i vännäs, vi for iallafall men det var mest en plågsam upplevelse då jag inte kunde sitta stilla.. Har sovit riktigt dåligt i natt trots smärtstillande... Har legat hela dagen idag halvt om halvt drogad. Nu känns det liite bättre så jag kunde iaf sitta vid datorn en stund..

I morgon ska jag hänga med Cecca och tjejerna på BVC, ska bli jätte trevligt! Hoppas på bra väder i morgon. det vore inte helt fel.

Nu ska jag gå och lägga mig igen och vänta på att min älskling ska komma hem.


lördag

igår blev det en tur till stan. hittade lite bäbiskläder, tycker det är så svårt att hitta något som inte har något fult tryck på så det blev lite randiga bodys och en helt svart. tack och lov så hade hm kvar den mjuka overallen som jag har tittat på så den tog vi också för den är så söt!

hämtade älsklings dumper som varit på service och vägen tillbaka dit den skulle var inte att leka med för min stackars v70.. det var så stora stenar så jag trodde jag skulle få punka, men tack och lov fick jag inte det. Det liite läskigt att om jag skulle köra in i den maskinen bakifrån skulle nästan hela min bil rymmas därunder och min bil är ju inte allt för liten. jag är dessutom kortare än vad däcken på det där aset är. sjukt.
åt sedan middag hos mamma och pappa och såg idol, trevligt.

Idag åker vi och tävlar i Umeå, känner mig laddad nu, ska försöka fika lite och sedan far jag iväg och snyggar till hästen. Håll alla tummar att vädret blir okej och att D håller sig på matten så det blir ett kval! 
Ikväll är det buffe hos min kusin som fyller 18, fullt upp idag. 


torsdag

idag har jag varit hos min barnmorska. värdena bra ut, kändes himla skönt eftersom det var nästan katastrof förra gången. iallafall växer vårat lilla hjärta i en rasande takt, hjärtat tickar på fint och han ligger rätt väg. Skönt!

har även varit hos cecca (www.blackened.blogg.se) ett tag, jätte trevlig. det är alltid roligt att fara och göra något, trots att jag är sjukt dålig på att göra det. sen är det alltid bra att umgås med människor som ger en energi:) vi fikade och snackade ett tag. träffade också hennes tjejer som blivit så otroligt stora, och jag längtar nu ännu mer efter våran liten.

ikväll ska pia rida program, vilket betyder att jag står (läs: sitter) och skriker.. det är roligt!:) i helgen är det tävling på surf, har lyckats fixa så att jag kan hänga med på lördag. om programet blir ett godkänt kval åker vi inte på söndag. nu håller vi tummarna att det ska gå vägen.
Armani har fått komma upp till stallet igen då han inte vill hålla sig i hagen. Ska föröka åka och hämta hö antingen i kväll eller i morgon.

nu saknar jag min karl som borde vara hemma om någon timma. tur jag har mina katter som gör mig sällskap. 


onsdag

onsdag är på något sätt en bra dag om jag jämför med måndag och tisdag. För när älskling far på jobbet idag vet jag att det 'bara' är ungefär 12 timmar tills han kommer hem. Måndag och tisdag är det minst 14 timmar...

Idag ska jag försöka få tag på min chef, dricka kaffe hos pappa, ta av P täcket i hagen och sedan far jag in till stan. Mamma ska åka hem med mig och vi tänkte oss en sväng förbi travshopen också. (och nej, jag borde inte shoppa något alls)

På fredag alt. lördag funderar vi på att fara och se Flickan som lekte med elden (Stieg Larsson). Jag blev så glad för när den första filmen precis hade släppts på dvd (vi hade självklart inte haft tid att vara och se den på bio) så kom älsk hem med den när han varit och handlat. Den var så bra, så jag hoppas den andra är lika bra. Dock slog den inte boken men vilken film är bättre än boken?!

Lilla hjärtat, jag hoppas allt är bra med dig där inne i magen. Förstår att det börjar bli trångt för att slå kullerbyttor nu. Nu är det inte länge kvar innan det är beräknat att du ska komma ut. Men från och med helgen är du välkommen att kika ut om du skulle vilja det. Din säng är snart klar för dig att ligga i. Du ska bara få en ny madrass så det känns rent och mjukt att ligga på. Din säng har jag bestämt ska stå brevid min, din pappa vill också ha den på sin sida men han är så svår att väcka så jag tror det blir bäst att du ligger brevid mig.
Ditt rum är inte heller ett förråd längre, jag har rensat lite där men jag tror ändå inte att du kommer att vilja tillbringa så mycket tid där inne. Iallafall inte när du är en jätte liten kille.
Hur som helst när du än väljer att komma ut så är du välkommen.
Jag och din pappa längtar jätte mycket efter dig



måndag

Delice har tävlat i Piteå i helgen med mycket bra resultat! Ett godkänt kval till MSVA. Jag var tyvärr inte med men fick bli uppdaterad på telefon, det går ju också bra bortsett från att jag blir så fruktansvärt nervös av att inte få titta. Nästa helg är det tävling på SURF får se om jag har möjlighet att hänga med...

Har nu ringt FK för jag fick ett brev hemskickat.. suck. jag blev så irriterad så jag tillslut var tvungen att säga ifrån. Jag förstår inte att de måste skicka ett brev istället för att ringa. jag menar det borde väl gå mycket fortare att slå ett nummer och fråga än att skriva ett brev, skriva under det(!) och posta, sen ska de även vänta på att man ringer upp.... jaja, jag hoppas att jag får utbetalningen snart. har ju dröjt över 2 månader från att jag skickade in läkarintyget....

idag tänkte jag göra iordning lite i lillemans rum.. det är just nu ett förråd, men det är några grejer jag måste köra iväg och jag behöver hjälp att bära, ev kan pappa hjälpa mig idag.

Neo har bestämt sig för att vara inne idag, tror han behöver lite gos eftersom han är ute så mycket nu för tiden. Almond däremot sitter på räcket här ute och sover, han vill inte in...

lördag.

i morse när jag tog ut hästarna såg det ut att bli en solig dag men solen har försvunnit nu.. just nu är jag så fruktansvärt sugen på att rida så jag tror faktiskt inte att jag kan motstå att ta en litet ridbanepass, dock inte med Armani utan det får bli Pireus. han är en säker man. Sedan i em ska hästarna ner på betet igen. Igår kväll kom Jonas och fixade så A och P fick fina hovar igen, alltid trevligt när jonas kommer och surrar ett tag. Nästa gång han kommer blir det nog påskoning för A igen. Det har varit skönt att ha honom barfota i sommar, han är ju en stjärna på att lyckas trampa av sig framskorna...

älskling har farit iväg för att byta bromsklossar min hans nya gammbil. jag borde städa, tvätta osv idag. men det är så tråkigt. Sen till veckan måste jag ringa försäkringskassan igen.. jag blir så less av allt detta tjaffs. Inte nog med att det är om föräldrapenning nej, det är ju sjukskrivningen också... jag blir så trött.


älskade liten.

vi längtar så mycket efter dig så vi snart inte står ut längre.
Dagen började med ett möte hos dietisten, sedan lunch med mor på strömpilen. Hämtade sedan upp Tobba eftersom vi hade föräldrautbildning och var på förlossningen.

Nu börjar min skräck vara att jag kanske borde vara rädd för förlossningen. men även om jag försöker göra mig lite skrämd inför det så blir jag inte det. jag tror att jag och älskade liten kommer att samarbeta så bra. eller jag hoppas det. Det viktiga är att du kommer ut levande, hur och var spelar ingen roll och om det betyder att det gör jätte ont för din mamma spelar inte heller någon roll.

Idag fyller mamma år och vi är snart på väg dit. Efter det ska vi ta in hästarna och efter det blir det idol. faktiskt ett mycket underhållande program. :)


tisdag

I morse när Tobba for kom lille Almond in. Han har blivit sjuk.. han har bajssjuka och ett öga som är jätte ont.. Så idag är jag hemma och tar hand om honom. Almond har varit sjuk en gång förut och då hade han en tarminfektion. Men nu är det jätte ont i ögat också.. Det är så synd om honom.. han vill bara kramas och bli klappad hela tiden. kanske jag måste ringa veterinären men ska försöka avvakta till i morgon. Oftast är jag nästan för snabb med att ringa..

Jag har iallafall varit och handlat idag för mamma fyller år på torsdag och jag ska baka lite kakor tänkte jag. Det är ganska kul faktiskt. Senare idag ska jag till BM och kolla så allt står rätt till. Är lite oroad över att jag kräks så mycket, samt att blodsockret ska vara högt för det var det sist.. trots att jag inte ätit något innan... i min huvud låter det som en kombination som inte borde kunna gå ihop men..
Jag tror lillen har vuxit bra ändå för nu tror jag de är trångt att göra kullerbytor, han gör det sällan numera det är mest knuffar och stötar och sen tycker han mycket om att sträcka på sig och sticka ut rumpan. :)

Ev. tävling i Piteå i helgen.. får se hur det blir. A och P ska också få hovarna fixade i veckan vilket är på tiden trots att det bara var 7 veckor sedan sist.

Min älskade sambo är det absolut bästa som finns. Det är jobbigt varje sekund jag inte får vara brevid honom. Han är mitt allt. Världens absolut vackraste människa.


måndag

Lilla älskling, jag längtar så mycket efter att få se hur du ser ut. Ser så mycket fram emot att få hålla i dig, lära känna dig och få ha dig i mitt liv. Du är i mitt liv nu också men jag vill ha dig på riktigt. Jag funderar så mycket vad du roar dig med där inne i mörkret, förutom att busa med mamma. Idag ska vi fara och hjälpa morfar med några saker, sedan tror jag vi ska vila i sängen, mamma fick så ont att promenera igår. Jag hoppas du har det bra i mammas mage och att det inte är allt för långtråkigt.
Vi längtar efter dig.

lördag.

detta spyande tar livet av mig. jag orkar inte med det....
Nu åkte tobba dessutom iväg och jobbade pga nåt strul så skulle allt vara klart idag, vilket det inte var... nähä.. suck... jag måste verkligen torka golven idag. bäst att sätta igång.
hade tänkt åka in till stan idag och kolla hyllor och ett skötbord men det går inte. lär måste gå med en spypåse isåfall... hoppas för gudarna att det är bättre ikväll. vi hade tänkt oss på bio.....

tisdag

igår blev inget som jag hade tänkt mig, vilket betyder att jag egentligen inte ens vill gå utanför dörren idag. men jag måste, ska jobba kl 17-21.30. innan det blir det nog en tveksam utgång, behöver städa bilen.
Har som vanligt inte sovit nästan någonting i natt, har varit uppe och gått runt för att försöka få den lille att sova... känns som jag skulle kunna göra vad som helst för att få ut honom nu.... jag är less. min rygg värken, huvudet håller på sprängas, jag är sjukt trött. nu ska jag sluta klaga.



Varför är något som ska vara så enkelt och självklart så fruktansvärt svårt?


RSS 2.0