måndag

i morgon är tobbas födelsedag och vi är på sjukhus... aron har blivit dålig så vi kommer att befinna oss här på obestämt framtid... kommer därför inte att blogg något då vi hr nog med att få vardagen att fungera och hålla humöret uppe.

aron är en riktig liten kämpe, han är så duktig på alla undersökningar och utmaningar han får. aron kommer fixa det här och vi kommer göra allt för att hjälpa honom.


lördag

idag har varit en riktig lugn dag, sängen lämnades inte förrän klockan var halv ett. Aron har haft en kanon dag så jg har haft tid att damsuga, tvätta osv. jätte härligt! i morgon väntar besök av cecca m. familj. alltid lika trevligt! Vi har även tänkt gå ut en sväng. mitt opsår håller dock på att bli infekterat, inte allt för roligt och foglossningarna har inte blivit något bättre, snarare sämre men en liten tur ute skulle vara skönt!

I övrigt så måste jag berätta att vår lilla kille är jätte lik tobba. han är super duktig på allting och det är så spännande och underbart allting. det är svårt att ta in alla nya känslor, men jag älskar mitt nya liv och känner mig otroligt lycklig att få ha en sådan underbar familj.

Fredag

Nu får jag äntligen meddela att lille Aron nermera lever sitt liv utanför magen.
Han kom till världen i tisdags 20/10 kl. 16.12 efter ett akut kejsarsnitt.
Vi mår efter omständigheterna bra och har varit hemma i ett dygn nu och myst!


söndag

sitter här och är less på dessa förvärkar som nu har hållit på i en vecka och en dag. jag är sjukt trött men kan inte sova för jag har så fruktansvärt ont i mina ben.
har varit och fixat i stallet, nu håller jag på avfrosta frysen (som någon glömt stänga så det är ca 10 kilo is i den, och dessutom är den sammanskopplad med kylskåpet så det är just nu avstängt också. jippi! tur det inte är så mycket där inne iallfalla) sen måste jag skura toan, damsuga, torka golv osv.
ska fara till cecca och andreas också och hämta ett babygym som dom ville bli av med. kul att komma ut en stund, dock vet jag inte riktigt när för tobba är inte hemma.

Igår var det 1års kalas för jennie och alicia som fyller år på tisdag. det var kul! De såg ut att tycka att det var roligt att ha en egen dag :)

Imorgon fm åker Delice iväg till skåne, kommer bli fruktansvärt tomt utan henne... men sen kommer fölet hem i vecka, ska bli jätte roligt att se vad pia (www.ljusaker.se) har hittat för ny stjärna. Det är lugnt i stallet nu vilket är otroligt skönt.

idol?

tobba tycker för tillfället att jag är fruktansvärt pinsam och han tycker absolut inte att jag ska skriva att jag tyckte att hamburgergrillaren från lycksele var bra ikväll i idol. ärligt talat tyckte jag inte att någon annan än han var särskilt bra.

bm besöket gick bra idag. bortsett från lågt hb och högt blodsocker men det är väl strunt saker!?
mitt slutgiltiga sf-mått stannar på 40 cm. Kotten var inte stressad idag utan hade fina lugna hjärtslag.
Nu är vi redo!

fredag

Lilleman trivs bra i min mage. Älsk tror att han är rädd för att komma ut och det är därför han stannar kvar
trots att magen vill ha ut honom. Men jag ska fixa så det är mörkt i rummet när han kommer ut för jag är så rädd att han ska bli förskräkt av ljuset.



Igår fick Tobba ett sms som var himla roligt:
"Om du får ett sms där det står att du ska stoppa
upp ett järnrör i röven. Gör inte det! Det är ett
lur-sms och gör skit ont!"


torsdag

jag är så himla glad för en sak idag och det är att jag inte har blivit förkyld trots att jag har blivit hostad på hela natten.
nu dricker jag cola, äter upp min sista satsumas (köpte 12 st igår och räknade ut att de kostar 1.50 styck, tobba tyckte det var billigt jag tycker det är ett rån!) och funderar om jag ska beställa en mp3spelare, trots att tobba sa att jag skulle få låna en av hans systrar.

tv dosan gick sönder igår, det går inte att slå på, byta kanal eller göra någonting! förutom att höjda och sänka ljudet, suck. varför har man alltid så tur med allting? jaja, jag får trösta mig med att jag trots allt inte blivit förkyld.

imorgon är mitt sista inbokade besök hos bm, jag hoppas att det inte blir något.


onsdag

tror den här dagen går till historien, somnade med huvudvärk, vaknade med huvudvärk. kände verkligen inte för att kliva upp i morse så jag låg i sängen med benvärk och en bäcken som som höll ihop någonstans och ett huvud jag gärna hade amputerat. gick ut och pratade med min granne en stund som inte alls rekomenderade att jag skulle gå en lång promenad så det blev bara en kortis, skönt med luft när jag ändå till slut klev upp..

mamma var så gullig och lånade mig en film (little miss sunshine) som jag sen tänkte se och ja, visst.. eftersom vi inte har någon dvd så måste vi se filmen kopplad från datorn till tvn vilket aldrig brukar vara något problem men just idag så hackar bilden HELA JÄVLA FILMEN! men jag var tvunget till att se den ändå för den var så gullig...

igår kväll iallfall så kom Cecca (www.blackened.blogg.se), Andreas, Alicia och Jennie förbi en stund och det var jätte roligt att få besök trots att det blev en kortis. Andreas tål inte våra katter så därför var de tvungen att åka hem men det var trevligt så länge det varade. Lilleman fick också presenter som han kommer att bli jätte glad över, för det blev jag :)

Nu ångrar jag att jag åt upp alla satsumas i morse för jag skulle kunna döda för en (eller några stycken)..


tisdag

har varit duktig och satt upp sänglampa och gardinstänger, ringde pappa och bad honom komma och sätta upp hallampan också. Så nu är det lite mindre kvar.. dock blev jag sjukt besviken på att hyllan jag köpte på ikea inte verkar passa någonstan, tror jag blir galen.

Försöker bara få tiden att gå nu. det som är bra just nu är att lilleman har tryckt ner huvudet så mina foglossningar är betydligt bättre och jag har faktiskt kunnat mocka idag utan allt för stora problem.

Har under helgen mestadels varit på förlossningen, skulle få komma in fredag för att få hjälp att sova, trots morfin och sömntabletter sov jag ungefär 3 timmar, men kräktes som en psyk istället.
Lördag ägnades mest till att få till en snygg CTG kurva och värkarna kom även igång. Nu väntar vi på att jag ska få riktigt ont så vi får åka in och förhoppningsvis träffa den lille. Det är inte länge kvar och skönt nog så har vi nu ett slutdatum för den här graviditeten vilket jag inte kommer att avslöja här, ni kommer att meddelas när han anlänt.

Förhoppningsvis kommer Cecca hit idag. Ser fram emot det, nu ska jag lägga mig och vila.

söndag

Har inte ork eller möjlighet att blogga under helgen, det händer en massa saker just nu och jag återkommer troligtvis efter måndag.


torsdag

det finns några program på tv som gör mig fullständigt galen. Ett av som är Mythbusters på Discovery. Tobba tycker det är skit bra och när det programmet är så gäller fullständig tystnad och absolut förbjudet än ens knappt byta kanal när det är reklam. Tilläggas ska att det programmet är flera gånger per dag. känns det som iallfall.. funderar skarpt på att ta bort den kanalen från tvn...

Igår kväll for jag till Cecca (www.blackened.blogg.se) och brudarna. Det är sååå skönt att umgås med någon som ger energi istället för tar allt man har och att vi dessutom har hur mycket som helst att prata om gör ju inte saken sämre. I love it!

Har som uppgift idag att ta hand om hästarna, försöka komma på ett märkesnamn på W som ska passa ett sto, något förslag? ska också försöka hämta några saker som morfar har fixat till den lille.


tisdag

kom precis hem efter att ha ridit (!) okej, antingen är jag dum eller så är det något annat fel på mig.
kände mig tvungen att korrigeringsrida P lite då mor har varit förtvivlad över att det gått så dåligt på slutet. håller nu tummarna att hon tycker att han känns lite bättre iallafall, tycker att han kändes ganska fin när han gav efter. det mesta handlar om framåtbjudning som det mesta problemen handlar om när det gäller hästar...

älsklings bil läker bensin vilket betyder att jag måste köra den, frågan är varför? för att han är rädd att allt ska läka ut och det då är bättre att jag får stå som ett pucko för att jag fått soppatorsk, eller är det bara en bra bortförklaring till att köra volvon? jag håller nästa på sista alternativet även om han aldrig skulle erkänna det.


måndag

Har varit i stallet nu å fm med mamma. A kom på den briljanta iden att krypa ur hagen eftersom strömmen var avstängd. Han blev som en vilde och hade inte alls tänkt att bli fasttagen... Även fast jag vet att han är hemskt snäll så är jag också väl medveten om att han inte har en minsta aning om vars hans ben befinner sig...

Har även hunnit damsuga och tvätta lite. Det blir som en skog här inne trots att jag damsuger nästan varje dag. Katterna drar in kvistar, barr och löv i mängder och det mesta hämnar på golvet i sovrummet. riktigt snyggt!

Igår hittade jag den här skötväskan från Gucci som jag klickade hem


söndag

körde hem i totalt kolsvart mörker i natt från stugan. det gick bra men tog en himla tid eftersom det brukar vara så mycket älgar efter vägen.

idag har vi bara legat inne och myst, det har regnat hela dagen vilket gör att det inte är allt för lockande att gå ut faktiskt. tog mig ändå till stallet en stund! nu väntar jag på att tobba ska bli klar så vi kan äta, kyckling och potatisgratäng blir det...

har lite saker att göra i veckan så jag tror den kommer gå fort. jag hoppas det iallafall. tror jag ska ge mig ut på en ridtur också, kanske en sista innan lillen kommer :)


lördag

igår for vi till stan en liten stund, älsk behövde fara på skroten, inte direkt favoritsysslan iaf inte man är gravid för det är så svårt att hjälpa till med något. Idag far vi ändå till stugan en stund, troligtvis blir det bara några timmar p ga min rygg och sammandragningar. Tobba får händanefter inte dricka någon alkoholhaltigdryck tycker jag. Iallafall inte ikväll eftersom vi har 8 mil från stugan in till sjukhus.


Lilla hjärtat, i morgon är det bara 20 dagar tills det är beräknat att du ska ha din födesedag. Det börjar närma sig mer och mer och jag får nästan tårar i ögonen när jag tänker på att jag snart kommer att få hålla i dig. Det känns nästan overkligt faktiskt. Om du väljer att komma till världen den 20 så kommer du att fylla år samma dag som världens sötaste tjejer, det vore väl inte fel? Jag tycker att du ska välja att komma före den 27 för då fyller ju din pappa år och jag vill så gärna att du ska vara med då. Men om du ändå väljer det datumet så kommer din pappa att få världens bästa present. Det är iallfalla säkert.
Vi längtar efter dig jätte mycket nu och jag tror att din pappa börjar bli lite nervös faktiskt. Han säger att vi måste skynda oss att göra iordning till dig nu, så jag har börjat packa en väska som du och jag har kläder i och lite annat inför den stora dagen. Den är inte klar än men jag tror vi fixar det ändå om du vill komma tidigare.


fredag

äntligen helg! älsk är ledig idag men han sover fortfarande, vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. blir ev inget speciellt. Var och klippte mig hos min faster igår, äntligen! Efter det besiktade jag 2 ponnyer som snart åker till sina nya ägare.

På något konstigt vis så strular det alltid för mig med elräkningarna och vattenfall, dom skickar till fel adress flera gånger vilket gör mig galen! Måste försöka ta tag i det idag så det blir ordnat, tycker bara att det är märkligt att de skickar till en adress där man inte ens bor..

har heller inget planerat för helgen, hade gärna farit till stugan men gissar att det inte finns något där att göra. kanske är bättre att hålla sig på hemmaplan..

RSS 2.0