I'm back...

Nu kanske jag är tillbaka på banan igen, på alla plan..  Det har varit fullt upp, mycket att ta tag i och göra och ingen ork till någonting. Ganska dålig kombo måste jag säga.

I Valborgsveckan var vi på Big Comedy, skit roligt faktiskt. Dock sjukt mycket folk men det gick ganska bra ändå faktiskt. I helgen har vi fixat Tobbas bil med nya stötdämpare samt hjul. Tog lite tid med att sänka, för lågt, bort med hjulen, höja, dit igen.. osv ja ni förstår det tog sin tid... Aron har suttit i vagnen under tiden, tycker det är ganska okej faktiskt. För tillfället tränar han sina röstresurser ordentligt och kämpar med att vinka och försöker masa sig framåt. Men han tar sig än så länge mest bakåt...

Har även börjat rida Armani efter vägen. Han tycker det är jätte roligt. Gamla Pireus får följa med och agera trygg häst, det har ju blivit hans uppgift nu som pensionär att guida Armani genom livet.. Vi försöker ladda för kvalitets som går i Augusti så för tillfället står gal. fattningar och skänkelvikningar på planeringen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0