SATC2 och trevlig middag.

Var på biopremiären av SATC2 igår. En riktig Besvikelse, hade nog för höga förväntningar pga att jag ÄLSKAR serien och den förra filmen. Älskar New York, shoppingen, snacket ja ni vet hur serien och 1:a filmen är. Den här är allt annat än det. Slöa dialoger, tråkig handling, för lite Sex och för lite City.

Har varit och ätit middag och umgåtts med fam. Almberg/Jansson. Jätte roligt, trevligt osv. Barnen fick stanna upp ganska länge ikväll och busa men det kan ju inte skada när det är fredag.
Aron somnade kring nio så nu hoppas jag han sover läääänge i morgon... Tobba stannade kvar och dricker öl. Har hällt upp mitt andra gas vin för kvällen. Nu blir det soffan.. Borde egentligen torka golven och känner jag mig själv rätt kommer det vara gjort innan jag går i säng. (ångestdämpande, nog för att vinet och också är det men inte tillräckligt....)

Kommentarer
Postat av: linnea

haha va är det sant? har du bott här? va kul att du hittade mig. Jo vi trivs okej. Dock lite litet för oss nu så vi kommer nog snart röra på oss.



:)

2010-05-28 @ 23:43:25
URL: http://linneastrandberg.blogg.se/
Postat av: Cecca

Tack för ikväll :) hoppas vi ses snart!

2010-05-28 @ 23:53:18
URL: http://blackened.blogg.se/
Postat av: linnea

jo, vi hade bara planer på att bo här till sommaren, så blir att leta större nu. Vår son vart små galen när han fick flytta från att ha ett eget rum till att vara utan :P



hoppas du har en trevlig helg!

2010-05-29 @ 17:17:31
URL: http://linneastrandberg.blogg.se/
Postat av: linnea

okej, ja i så fall så var det tråkig att höra att det blev snitt för dig :( hoppas det gick bra endå.

2010-05-31 @ 12:03:56
URL: http://linneastrandberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0